Cu siguranta, nu toti dintre noi suntem experti in domeniul constructiilor si mai ales in cel al tamplariei. Dar asta nu ne impiedica in a ne dori tamplaria ideala pentru locuinta noastra.

Iata 4 ponturi pentru 4 anotimpuri, de care este bine sa tineti cont in momentul in care alegeti tamplaria:

  • In primul rand este bine sa va ganditi la locul de montare, pentru a nu cumpara ceva nepotrivit. De exemplu, daca este vorba de usi exterioare cu acces principal, atunci indicat ar fi sa va ganditi la proiectarea acesteia, incepand de la alegerea grosimii tocului, a cercevelei, a sistemului de inchidere (a feroneriei)
  • Nu cumparati produse de tamplarie fara incheierea in prealabil a unui contract si fara factura! Fara acestea nu puteti obtine o garantie, iar in cazul eventualelor reclamatii veti ramane fara acoperire legala.
  • Orice sistem de tamplarie, indiferent de tara de provenienta, trebuie sa includa elemente obligatorii (profile, garnituri, feronerie, armatura, geam etc.). Foarte important este modul de armare a profilelor, care se face in stricta conformitate cu recomandarile producatorului. Neglijarea recomandarilor mentionate va diminua fiabilitatea tamplariei.
  • Atentie la montaj! O fereastra incorect montata isi va injumatati performantele de izolare si etanseitate. De aceea, montajul trebuie efectuat de catre o firma specializata sau de persoane autorizate.
Ferestrele KADRO se incadreaza perfect nevoilor Dvs.,raspunzand pozitiv celor 4 cerinte mai sus mentionate