Dupa cum bine spunea celebrul Mark Twain: Cinstea este cea mai buna strategie, atunci cand implica bani.

Orice investitie pe care o facem pentru noi sau casa noastra, implica bani. Si atunci, cel mai bun lucru pe care il putem face este sa colaboram cu furnizori cinstiti si seriosi.

Pentru ca ne plac povestile, va invitam sa cititi o veche pilda, care ne este foarte aproape de suflet.

Cu mult timp in urma, a trait un boier tare bun. Intr-o zi, l-a chemat la el pe un taran si i-a spus:
– Uite, omule, fiindca stiu ca familia ta o duce destul de greu, vreau sa te ajut. Iti dau de munca si te platesc foarte bine. Vrei sa lucrezi pentru mine?
– Sigur, boierule, a raspuns omul bucuros, ce trebuie sa fac?
– Sa-mi construiesti o casa, la marginea padurii.
Taranul a plecat bucuros si, chiar din acea zi, s-a apucat de treaba. Boierul ii dadea bani pentru tot ce trebuia sa cumpere. Insa omul ce si-a spus? “E, si asa nu ma vede, ce-ar fi sa-l insel?!”
Si, in loc sa faca totul asa cum ar fi trebuit, a inceput sa cumpere lucruri ieftine si proaste si sa cheltuiasca banii ce ii ramaneau. Cand a terminat, casa arata tare frumos pe dinafara, dar taranul stia ca n-o facuse bine si ca, destul de repede, ea se va strica.
Cand i-a aratat casa boierului, acesta i-a spus:
– Fiindca stiu ca tu si familia ta locuiti intr-o cocioaba mica, iti fac cadou aceasta casa. De-aia te-am lasat pe tine sa o construiesti si ti-am spus acum, la sfarsit, tocmai pentru ca bucuria voastra sa fie mai mare.
Acum si-a dat seama omul de greseala sa. A vrut sa-l insele pe altul si, de fapt, singur s-a inselat. Daca ar fi fost cinstit si si-ar fi vazut de treaba, si-ar fi facut un bine lui si familiei sale. Acum, insa, parerile de rau nu mai puteau indrepta nimic. In sinea lui, omul s-a jurat sa nu mai insele niciodata pe nimeni.
“Dupa cum ne purtam noi cu aproapele, asa se va purta Dumnezeu cu noi.”

Noi, cei de la KADRO, cu o experienta de peste 10 ani in industria ferestrelor, punem accent pe seriozitate si pe o comunicare cat mai deschisa si cinstita cu clientul:

  • il ascultam pentru a-i intelege cat mai bine nevoile;
  • echipele noastre de masurare si montaj isi fac treaba pana la cele mai mici detalii;
  • lucram doar cu produse de inalta calitate, iar garantia pe care noi o oferim este o garantie adevarata, nu doar pe hartie;
  • respectand clientii, ne respectam pe noi insine!