In momentul in care sunteti in cautarea unui furnizor pe partea de ferestre, care este primul pas pe care il faceti? Cereti cat mai multe oferte si apoi le comparati. Iar daca ofertele respective nu pornesc pe picior de egalitate, sa fie realizate dupa exact aceleasi caracteristici tehnice, de aici pornesc diferentele de pret, precum si incadrarea unora dintre furnizori drept scumpi.

Iata cateva precizari foarte clare de care, daca nu se tine cont, ofertarea noastra catre Dvs., nu are nici o valoare.

Cand apar diferente de pret intre oferte ?

1) Noi ofertam cu armatura de 2 mm, iar piata ofera armatura 1.2 sau 1.5 mm, astfel costurile sunt diferite.

2) Noi ofertam cu cercevea 104 mm si coltari de rigidizare la 45 grade, iar piata oferteaza cu cercevea 80 mm, la usi. In aceasta situatie, costurile se resimt semnificativ.

3) Noi oferim, indiferent de situatie, un profil cu infoliere in productia Salamander Industrie Produkte, folie ce are la baza si protectie solara, astfel profilul nu se incinge atat de tare, precum cele infoliate sau vopsite in Romania. Nici durata de viata a foliei, nu este aceeasi, astfel costurile se resimt si aici.

4) Indiferent de situatie, noi echipam fereastra cu feronerie pe toate cele patru laturi ale ferestrei – usii, astfel chiar si atunci cand alta oferta prezinta aceeasi feronerie, NU inseamna ca se echipeaza conform a ceea ce noi oferim catre client. Suplimentul de feronerie ce ajuta la strangerea in toate cele patru laturi, evident ca are un cost suplimentar, dar izolatia este mult superioara, deoarece si la acel canat inactiv (canatul ce se deschide la nevoie), se aplica exact acelasi mod de echipare, astfel acest canat inactiv, nu este diferit de cel activ. Dorim sa se inteleaga faptul ca acest canat inactiv, are si el la randul lui, costuri suplimentare, comparat cu alte abordari din piata, unde acest canat inactiv, este echipat la jumatate pe cat il echipam noi.

Iata doar 4 dintre motivele pentru care KADRO ofera un produs de calitate, dar care si ofera satisfactie maxima utilizatorilor sai.