In luna iubirii cu totii suntem cuprinsi de o atmosfera boema, care ne face sa transmitem si sa primim mai multa iubire – prin diverse canale de comunicare, fie ele direct, dar majoritatea prin mediul electronic.

Acum cca 150 de ani, indragostitii nu aveau la idemana aceste unelte si isi foloseau inventivitatea in a-si contacta partenerul.

Acesta este si cazul lui Lady Alice Douglas Pennant care a locuit acum cca 150 de ani in castelul medieval Penrhyn Castle din Tara Galilor. O perioada ea a fost exilata in turnul castelului, dupa ce tatal ei, un industrias putred de bogat, a aflat ca s-a indragostit nebuneste de unul din gradinarii castelului. Neputand intra in contact direct cu iubitul ei, in disperare, ea a folosit fereastra odaii in care traia, pentru a-i transmite acestuia un mesaj: “essere amato amando”

Potrivit The Telegraph, expertii au crezut ca mesajul a fost scris intr-o latina stricata. Insa, la o privire mai atenta, mesajul a dezvaluit o poveste de dragoste interzisa.
In octombrie 2012, un italian, Resi Tomat, s-a alaturat echipei care administreaza castelul. Tomat si-a dat seama ca in italiana mesajul inseamna “sa fii iubit in timp ce iubesti”.

Desi acum avem atatea metode de a ne transmite iubirea persoanelor dragi, stim cu totii ca o casa cu ferestre mari, luminoase reprezinta un suflet curat si deschis catre iubire, prin care sentimentele sunt eliberate mult mai usor in Univers.

Luna aceasta KADRO sarbatoreste iubirea si iti aduce cadoul COMFORT pentru casa ta! Noul sistem de aerisire in plan paralel, care iti aeriseste bucataria sau baia in permanenta, evitand mucegaiul si iti asigura cel mai inalt grad de siguranta WK2. La orice comanda plasata la KADRO de minim 7 ferestre, primesti GRATUIT sistemul COMFORT pentru casa ta.