Sticla ocupa 80 % din suprafata unei ferestre, astfel noi in permanenta fortam beneficiarul in a intelege ca nu doar marca de profil pvc sau aluminiu, conteaza.

Cu o executie ca la carte a ferestrelor – usilor, armatura termica 2mm, cu o feronerie foarte eficienta, ne putem permite sa abordam structuri de sticla la grosimi diferite (4mm, 6mm, 8mm, duplex securizat) cu pachete in trei straturi, la grosimi 40mm, 52mm, 60mm si cu bagheta termica cu grosimi egale, dar de recomandat inegale, intre foile de sticla alese si ele la grosimi si caracteristici diferite.

Asadar procentul de 80 % ce se afla in sticla, se fructifica prin alegerea unei structuri eficiente intregului pachet. Acesti 80 % au nevoie de o sustinere foarte eficienta a procentului de 20%, aflata in profil, proiectarea, executia si montajul final.

Inovatia in feronerie, ne creaza posibilitatea de a pastra o temperatura constanta in interior cu ajutorul sistemului COMFORT, aerisire in plan paralel – primul film de prezentare, iar al 2lea film de prezentare este cu un plus si anume deschiderea programata sau prin telecomanda de la distanta.

 

 

Foarte important este faptul ca folosim chit complet de feronerie, astfel la ferestrele in doua canate (cu stulp), unde canatul active are dubla deschidere, cu feronerie perimetrala, canatul inactiv beneficiaza de feronerie perimetrala pentru a presa foarte bine cerceveaua (fereastra) de toc, astfel avem o izolatie maxima.