In momentul in care ne decidem sa ne construim o casa, trebuie sa avem in vedere aspectul de a face cele mai bune alegeri pentru noi, astfel incat rezultatul final sa fie ceea ce numim generic “casa visurilor noastre“.

Pentru asta, este nevoie sa alegem cel mai bun proiectant, care sa astearna pe hartie viziunea noastra, adaptata la cerintele si normele unei constructii.

Apoi, trebuie sa alegem cel mai bun constructor, care sa puna in opera viziunea proiectantului.

Si nu in ultimul rand, trebuie sa alegem cei mai buni furnizori de materiale si subantreprenori specializati fiecare pe segmentele lor.

Daca este vorba despre FERESTRE, KADRO este furnizorul cel mai bun pe care dumneavoastra il puteti alege. Noi va oferim o noua perspectiva asupra cuvantului ferestre.

De ce sa ne alegeti pe noi?

  • Ne ascultam clientii pentru a le intelege cat mai bine nevoile;
  • Echipele noastre de masurare si montaj isi fac treaba pana la cele mai mici detalii;
  • Lucram doar cu produse de inalta calitate, iar garantia pe care noi o oferim este o garantie adevarata, nu doar pe hartie;
  • Respectand clientii, ne respectam pe noi insine!

 

29919ada-a195-40ea-b420-b8489dc9babc

 

Gandind impreuna, pozitiv si in perspectiva, putem atinge cele mai inalte culmi ale perfectiunii in tot ceea ce intreprindem.

Stimati beneficiari, in momentul in care primiti proiectul tehnic, solicitati si tabloul de tamplarie proiectantului care va ajuta – ce inseamna asta? Un desfasurator al numarului de usi si ferestre, cu dimensiunile lor si deschiderile aferente.

Pentru a va putea ajuta cu cea mai buna si corecta oferta pe partea de tamplarie, avem rugamintea sa ne transmiteti tabloul de tamplarie aferent lucrarii Dvs.