Statistica noastra din ultimile 6 luni, ne arata ca 90% din beneficiarii ce ne acceseaza, nu sunt pregatiti sa primeasca oferte complete precum materiale, solutii, oameni de executie – montaj ce creaza diferenta de calitate, in schimb sunt pregatiti pentru pret.

Cu certitudine traim intr-o societate de consum masiv, in care nu se doreste eficienta, stabilitate, interes si rezistenta pe termen lung.

Kadro este scumpa pentru cei ce vor pret, dar cu certitudine este ieftina oferind calitatea in ferestre de clasa peste medie – superioara.

Am avut de ales intre a crea un showroom fizic, insa stim din experienta ca oamenii nu mai au timp de vizite, timpul fiind unul scurt, astfel am muncit de mai bine de 6 luni, la un showroom online, cat mai accesibil pentru toata lumea ce doreste sa acceseze serviciile noastre, intr- un timp mai scurt, fara deplasari stresante prin trafic.

In curand, intre 7 si 15 septembrie, noul site www.kadro.ro , isi reincepe rulajul in online, momentan ruland cel vechi.

Site-ul va contine abordari de sisteme pvc si aluminiu dintre cele mai eficiente din piata de profil, iar acestea sunt :

Sistemele PVC :

Salamander

Schuco

Sistemele Aluminiu :

Reynaers

Schuco

Alumil

Cortizo

Va asiguram ca impreuna putem colabora civilizat, atata timp cat exista comunicare si interes de bune servicii .