Suntem in acel anotimp in care forta razelor solare, te patrund in propria ta casa.

Vara, iti poate crea cu usurinta un disconfort termic in propriul camin, la fel cum si iarna poate predomina frigul. Avand in vedere ca tehnologia este intr-o continua ascensiune, va punem in tema cu toate informatiile de care aveti nevoie.

Pentru a avea parte de un echilibru termic in interiorul casei, iti recomandam sa accesezi http://www.kadro.ro/ro/sticla/ferestre_inalta_performanta.html

Pentru cei mai pretentiosi, exista si alte solutii de sticla cu performante foarte mari, cum ar fi http://www.kadro.ro/ro/sticla/vitraje_pentru_fatade.html

Pe langa acest subiect ce vizeaza sticla, este necesara o executie riguroasa a ferestrelor, mai ales la cele din pvc, deoarece exista posibilitatea ca acesta sa se dilate de la aprox +35℃.

Pentru ca produsul dvs sa functioneze echilibrat, fara a fi necesare reglaje, pe toata perioada anului, indiferent de temperaturi, noi oferim beneficiarului final, o executie fara batai de cap, astfel introducem armatura de 2 mm, atat in toc cat si in cercevea ( fereastra ce o deschizi din maner ). In aceste conditii, pvc-ul nu isi mai face de cap, ramanand stabil, fara deformari.

Sa nu uitam de perioada de iarna in care profilul se contracta, incepand cu -15℃, deloc placut sa simti cum frigul iti patrunde in casa.

Kadro – ferestrele 100% executate dupa normele
https://www.ift-rosenheim.de/en/home