In ultimul timp am avut dese discutii legate de siguranta ferestrei in sine , mai exact care este posibilitatea si in cat timp poate un hot sa patrunda prin efractie in incinta imobilului in cauza.

Propun sa priviti urmatoarele fotografii si in perioada urmatoare incerc sa ajung la o alta lucrare undeva in Baicului unde la fel au incercat sa patrunda dar…. fara rezultat :).

Pana acum 1 – 2 ani o intrebare era pusa de fiecare client ” Ce provenienta este ” ??

Intamplari frecvente erau acelea in care , in momentu vizualizarii certificatului de la Salamander Industrie Produkte in care apare orasul Turkheim unde aceasta fabrica este amplasata confundau foarte usor cu tara TURCIA 🙂 .Atatea intamplari de aces gen au fost incat in drum spre fabrica am facut poze la semnele de circulatie ce indica acest oras aflat la 50 Km de Munchen- Germania si doresc sa le vedeti si dvs pentru a evita pe cat posibil aceasta intrebare in viitor. Va multumesc!

Si daca tot am ajuns in locul unde se fac minuni 🙂 si angajatii acestei firme lucreaza zilnic doar pe calitate pentru ca cine are urechi sa asculte si cine are minte sa inteleaga ca mentalitatiile intre popoare sunt diferite , deasemenea si educatia si respectul pe care ei il au fata de mine , de tine….. de noi toti m am gandit sa va arat cateva imagini

 

BIROURI

Vreau sa va arat un profil Thermoline care a fost facut in urma cu cativa ani . In momentu de fata nu se mai produce acest profil foarte performant … o combinatie Salamander PVC 3D cu un alt design + aluminiu pe exterior

 

In prezent Salamander a introdus pe piata romaneasca profilul de 7 camere . Nimic modificat in design si grosime , este la fel ca Streamline doar ca au mai aparut inca doua camere de rupere termica care poate aduce un transfer termic foarte bun cu o structura de geam bun .

In viitor Salamander pregateste profilul BLUE EVOLUTION cu o grosime de 92 mm, cu 114 inaltime , sase camere , trei randuri de garnituri. Acest profil se pare ca nu v -a mai respecta design-ul bine cunoscut al acestui profil , ci unul clasic dar performantele lui sunt cele mai mari astfel incat ajunge foarte usor cu geam termopan uzual la un transfer termic de 1.0 iar bagheta pentru sticla pana acum stiti probabil ca maximul era de 40 mm iar acum cu acest profil s a ajuns la o bagheta de 60mm

FOARTE IMPORTANT

Sistemul Brügmann nu este SALAMANDER !!!!

Brügmann este un profil gandit pentru variante ieftine din cadrul Salamander Industrie Producte dar nu este nici decum gandit si cotat la aceiasi valoare cu profilul SALAMANDER deoarece este conceput dintr un alt material mai slab si se produce in cu totul si cu totul alte doua parti decat in cadrul firmei SALAMANDER . Polonia este una din aceste locati .
In concluzie daca auziti pe piata de profil cum ca Brügmann este SALAMANDER doresc sa se stie ca SALAMANDER este SALAMANDER si atat !! Am inteles foarte usor ca se doreste o reclama pe spatele numelui SALAMANDER pentru a exista o credibilitate mult mai mare dar este doar o informatie strict legata de imagine .