In urma cu 10 ani Kadro a dat startul proiectelor de LUX din capitala cu ferestrele marca Salamander din seria Streamline 76 si 3D .

Zonele ce au semnalat interes serviciilor noastre, au fost : Herastrau, Baneasa, Pipera, Otopeni, Corbeanca, Snagov, Mogosoaia, Parc Carol.

La acea vreme, nu oricine proiect beneficia de un material PVC la o calitate atat de ridicata, drept urmare piata din Romania a fost dominata ani buni de materiale slab calitative, cu o reclama masiva.

Timpul si rabdarea ne-a ajutat, fara reclama, doar din auzite, astfel in momentul de fata, piata s-a extins pe segmentul de clienti care sunt pregatiti sa faca diferenta, sa inteleaga ca NU doar pretul face diferenta. De exemplu si Salamander ofera in mod foarte transparent, produse low cost, produse in Polonia, evident la un pret redus, fiind asemanatoare cu cele produse in Germania, insa exista o diferenta semnificativa in calitatea materialului pvc, infolierea, feroneria, executia.

Stim, vedem, alegerile sunt luate pe diverse considerente, insa cine lucreze cu noi, elimina in primul rand stresul si calitatea medie.

Multumim celor care au fost si vor fi alaturi de noi, de serviciile noastre oferite fara compromisuri.

A vinde preturi este simplu, a oferii calitate tine mult de cat este dispus beneficiarul sa inteleaga DIFERENTA – FARA COMPROMIS