Daca saptamana trecuta s-a prezentat fratele mai mic – BluEvolution82, acum mergem in sensul invers al acelor de ceasornic si va reamintim de cel care ne-a creat un pozitivism debordant in 2009.

BluEvolution92, ne-a ajutat in perioada de criza sa luptam pentru a-l implementa in Romania si am reusit doi ani mai tarziu, in noiembrie 2011.

Pentru cei care nu stiu, acum e un moment pentru a cunoaste profilul pvc, care in urma tuturor testelor facute deja de 6-7 ani, fata de concurenta, el a ramas neschimbat, NU a fost scos de pe piata sau imbunatatit, deoarece a fost si este o reusita, insa daca nu este executat corespunzator, produsul finit poate fi un esec.

El este impozantul BluEvolution92, cu o adancime de 92 mm, trei randuri de garnituri si cu maximul unei structuri de sticla de 52 – 60 mm.

 

partea2_ partea2_2

In aceste structuri de sticla, se pot aborda grosimi diferite de sticla, in functie de cerintele maxime de transfer termic si fonic.

Inca de la prima lucrare executata pe aceasta serie de profil, am ajuns la un coeficient termic de maxima eficienta Uw = 0.5 W ( m2K )

partea2_3

Pretul acestui fabulos produs finit este unul foarte mic, in comparatie cu randamentul lui, iar acesta se potriveste foarte bine la persoanele care isi doresc un consum al utilitatilor cat mai scazut.

Produsul finit BluEvolution92, poate fi achizitionat de cei care isi doresc calitate la preturi accesibile, ce respecta 100 % normele corecte de executie.

Cu noi, poti bifa eficienta in ferestre !