O aerisirea corecta ne ajuta sa avem un mediu de viata sanatos, sa eliminam microbii, iar aerul proaspat atrage energia pozitiva in locuinta noastra.

Iata 5 idei importante de care trebuie sa tinem cont pentru a avea un mediu ambiental aerisit corect:

  1. Aerisirea are rolulul de a evita producerea condensului si a mucegaiului pe captuseala ferestrei.
  2. Ferestrele KADRO sunt de calitate superioara si vin cu un grad inalt de etanseitate. Tocmai din aceasta cauza, este necesara o aerisire corecta pentru evitarea formarii condesului.
  3. Pentru o oxigenare corecta, in incaperile aglomerate este recomandat sa se aeriseasca de cel putin 5 ori pe zi. In cazul in care nu suntem acasa peste zi, este necesar sa deschidem fereastra cand ne trezim si seara, inainte de culcare. Noi recomandam sistemul Comfort de aerisire in plan paralel, astfel aerisirea se poate face pe tot parcursul zilei, chiar si atunci cand nu sunteti acasa.
  4. Durata minima de aerisire depinde de anotimp, fiind optima atunci cand temperatura din interior este la fel de rece ca cea de afara: astfel iarna sunt suficiente 5 minute, primavara minim 15 minute si vara – jumatate de ora.
  5. Circulatia aerului se realizeaza dinspre camerele principale, catre alte spatii de tranzit.

O aerisire corecta se realizeaza prin ferestrele optime, iar aici intervenim noi, KADRO pentru a va oferi conceptul de fereastra ideala locuintei Dvs.

3595ffd3-5492-4d2b-a391-b0cf0ee4a4ee