Ce a fost in 2017 ?!

In primul rand, dorim sa va multumim tuturor celor care ati ales sa lucrati cu noi si in acelasi timp, dorim sa va informam ca apreciem faptul ca a existat rabdare si intelegere din partea dvs, mai ales in ultima parte a anului, cand termenele de livrare au fost marite din cauza fluxului mare de comenzi.

In al 2lea rand dorim sa multumim partenerilor nostrii care muncesc cot la cot cu noi, fiind aproape de cerintele actuale din piata de profil.

A fost un an plin de proiecte frumoase, datorate clientilor nostri ce ne-au ales, acei beneficiari intelepti, plini de intelegere si comunicare, fara de care nu am fi reusit.

Anul 2017 a fost unul foarte selectiv dpdv al proiectelor si al serviciilor noastre, iar lucrarile din aluminiu au fost din nou o bucurie in a le realiza.
Cat despre lucrarile din PVC, ne putem lauda si cu lucrari pe seria AluInside – Schuco

Dorim sa ne cerem scuze pentru cateva perioade din an in care s-au transmis preturi mai mari decat ceea ce oferim noi in realitate, insa din sistemul de calcul nu se facea o setare ce era necesara in vederea unui pret decent.

Ce dorim sa schimbam pentru 2018 ?!

Calitatea deja este la un nivel similar cu orice produs de referinta din Germania, Belgia….etc, astfel vrem sa fim in permanenta in varful serviciilor de calitate.

Lucram la cele mai bune preturi pentru arhitecti, constructori, dezvoltatori, desi stiti ca produsul finit este mai important decat orice si ca nu suntem o firma ce promoveaza pretul, ci calitatea, raportul calitate – pret.

Serviciile de masuratori finale se fac contra unei sume stabilite in functie de distanta, urmand ca aceasta suma sa fie scazuta din valoarea finala a contractului.

Consilierea de 100% pentru fiecare lucrare, se face dupa achitarea avansului conform contractului.

Dezvoltam si mai mult lucrari din profile aluminiu si lucrari din sticla speciala ( balustrade, pereti, cabine dus – din sticla ), lucrarile din PVC, fiind deja uzitate si foarte bine implementate.

Va dorim sarbatori fericite si un an nou plin de impliniri!
Echipa Kadro