Toti ne dorim sa avem un camin perfect din toate punctele de vedere – incepand, bineinteles, cu amenajarea acestuia. Ferestrele joaca un rol extrem de important in fiecare locuinta. De aceea, ele trebuie alese cu grija, atat din punct de vedere al tamplariei, al geamului, cat si al feroneriei.

Cei mai multi dintre noi, nu au, din pacate, cunostinte de specialitate in aceste domenii. Si atunci care este primul lucru care il facem? Cautam un furnizor specializat.
Din pacate, nu toti furnizorii sunt atat de “specializati” pe cat ar trebui.

Cati dintre Dvs. nu ati patit sa doriti sa va montati termopane, sa vina o firma sa va faca masuratorile, iar in momentul in care v-au fost livrate geamurile, acestea sa  nu corespunda cerintelor contractuale?
Asta se intampla in momentul in care se apeleaza la companii care lucreaza “dupa ureche” si nu tin cont de cele mai elementare lucruri in proiectarea si executia ferestrelor.

Noi, cei de la KADRO, cu o experienta de peste 10 ani in industria ferestrelor, punem accent pe comunicarea cu clientul:

  • il ascultam pentru a-i intelege cat mai bine nevoile;
  • echipele noastre de masurare si montaj isi fac treaba pana la cele mai mici detalii;
  • lucram doar cu produse de inalta callitate, iar garantia pe care noi o oferim este o garantie adevarata, nu doar pe hartie;
  • respectand clientii, ne respectam pe noi insine!