In momentul in care iti amenajezi o locuinta, vrei sa fie sanctuarul tau, locul in care sa revii mereu cu drag, unde sa te relaxezi si sa petreci clipe deosebite alaturi de cei dragi. Practic, iti doresti, CASA IDEALA. Normal, pentru asta ai nevoie de materiale de constructie de cea mai buna calitate, precum si de sfaturile unor profesionisti. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, nu cu totii suntem experti in domeniul constructiilor si atunci ne simtim mult mai in siguranta stiind ca avem alaturi niste experti.

Asa am cunoscut-o si pe doamna Daniela Craciun, beneficiarul unui mic colt de paradis in zona Corbeanca. Dansa era in cautarea unui furnizor pentru partea de tamplarie la noua casa care si-o construia, iar noi am mers la santier pentru evaluarea lucrarii si o discutie de ofertare. Mi-a placut de la bun inceput atat locatia, cat si armonia constructiei, se incadrau perfect in ceea ce KADRO poate sa ofere, iar faptul ca doamna Craciun este o femeie cu principii bine definite si cu un proiect care a constituit o provocare, m-au motivat si mai mult sa ne implicam intr-o colaborare cu dansa. S-a ales pentru lucrare o tamplarie Blu Evolution nuc, tripan 52 mm 4 Season, iar rezultatele finale le puteti vedea mai jos.

Totul a mers ca pe roate, iar doamna Craciun a fost extrem de multumita, dovada stand frumosul testimonial pe care dansa ni l-a oferit la finele colaborarii:

Am colaborat foarte bine cu Ideal Fereastra. M-am dus impreuna cu o colega de-a mea sa le vedem niste lucrari, lucrari care ne-au convins sa colaboram cu ei. Au fost foarte seriosi de la inceput. Cand au spus ca vor termina toate geamurile (si am avut destule), exact asa s-a si intamplat si, intradevar, la standardele solicitate. Cu atat mai mult cu cat am avut geamuri destul de pretentioase, cu sprosuri in interiorul geamurilor si al usilor. Montajul a fost foarte bine realizat, de aceea ii recomand cu caldura pentru executia de buna calitate. Felicitari, Kadro – Ideal Fereastra

Daca esti Beneficiar sau Constructor si esti in cautarea unui colaborator pe partea de furnizare si montaj tamplarie din Aluminiu, PVC sau Lemn, KADRO Ideal Fereastra este partenerul perfect!