GARANTIE – toti furnizorii afirma in gura mare, care mai de care: 3 ani garantie, 5 ani garantie, chiar si 10 ani garantie ! Cumpara de la mine! Ba de la mine!

Ce inseamna, de fapt, termenul de GARANTIE?
Garantia produselor reprezinta obligatia comerciantului de a repara sau de a inlocui produsul cumparat sau, dupa caz, de a restitui pretul platit de consumator, in cazul unui produs neconform.
Comerciantul are obligatia de a furniza produse care sunt in conformitate cu contractul de vanzare-cumparare. De aceea, comerciantul are urmatoarele raspunderi legale fata de consumator:

  • Raspunderea legala pentru lipsa de conformitate.
  • Raspunderea legala pentru vicii ascunse.

Garantia comerciala reprezinta un angajament asumat de vanzator sau producator fata de consumator, fara solicitarea unor costuri suplimentare, de restituire a pretului platit de consumator, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate in declaratiile referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta.

Ce inseamna GARANTIE pentru KADRO?
Inseamna ca ne-ati oferit increderea de a imbunatati confortul casei Dvs. ferestre durabile, de calitate superioara si cel mai mult, ca Dvs. aveti GARANTIA BANILOR INVESTITI, orice client nemultumit, unde lucrarea nu este conform standardelor de excelenta, isi va primi banii inapoi.