Fiecare zi ar trebui sa inceapa cu un rasarit frumos de soare si se termine cu un apus relaxant. Mai ales acum, vara, aceste momente sunt unice si indelung fotografiate de maestrii in ai pozelor in cele mai deosebite ipostaze: la mare, pe culmi, pe cladirile inalte, in natura.

Insa, majoritatea timpului, ni-l petrecem in acasa, unde vrem sa creem acel sentiment de „home sweet home” dupa cum bine il definesc americanii. Iar pentru a face din fiecare apus de soare o experienta de neuitat la noi acasa, trebuie sa-l privim prin ferestrele potrivite, prin care razele soarelui sa patrunda bland si cald.

Iata de ce ferestrele de la Kadro sunt cea mai buna alegere pentru casa Dumneavoastra:

  • Feroneria este montata perimetral, pe toate cele 4 laturi ale ferestrei Salamander, asigurand etanseitate maxima;
  • Profilele, fie ele din Aluminiu, PVC sau lemn, asigura posibilitatea montarii unei sticle cu grosimea cuprinsa intre 40 si 60 mm, cu 3 foi de geam;
  • Rigidizarea profilelor PVC este asigurata de armatura cu grosime 2 mm, atat in toc – cat si in cercevea (fereastra), iar usile cu cercevea incepand de la 104 mm, beneficiaza de coltari de rigidizare la 45 grade,  evitandu-se astfel deformarea profilului.